Блог

Одберете ги совршените диоптриски очила

Одберете ги совршените диоптриски очила

Доколку Ви се потребни диоптриски очила, денес имате огромен избор на модели во интересни бои и форми. Често се двоумиме при изборот, па затоа тука се нашите совети.

Прочитај повеќе
Изберете ги вистинските очила за сонцe

Изберете ги вистинските очила за сонцe

Очилата за сонце одамна престанаа да бидат „само“ моден додаток и станаа незаобиколен дел од секоја летна комбинација.

Прочитај повеќе
Најчести грешки при купување очила за сонце

Најчести грешки при купување очила за сонце

Иако можеби сте купиле очила за сонце уште на почетокот на сончевите денови, односно во пролет или пак на почетокот на летото, сепак идеалното време за нивно купување е токму сега, кога траат намалувањата.

Прочитај повеќе