За нас

Како Започнавме?

Како дел од Prima Optics е и Prima Optics EXPRESS, позиционирана во ГТЦ и ТЦ. Лептокарија која е создадена да им овозможи на сите клиенти одличен избор на модели, неоспорлив квалитет на производите и професионална и стручна услуга.

ОПТИКА ЗА ЦЕЛ ГРАД! Со PRIMA OPTICS EXPRESS квалитетот е уште подостапен.

Prima Optics EXPRESS на своите клиенти им овозможува:
• EXPRESS монтажа на диоптриски стакла за само 30 минути
• Професионална услуга од нашиот стручен и обучен тим
• Голем избор на диоптриски рамки и очила за сонце од познати брендови
• Сите видови контактни леќи и течности за одржување од реномираните светски производители
• Најсовремена технологија за изработка и сервисирање на очила

Наши Предности

Prima Optics EXPRESS е создадена со цел да им овозможи на сите клиенти одличен избор на модели, неоспорлив квалитет на производите и професионална и стручна услуга.

Квалитет по достапна цена, како е брза и стручна услуга се она што сакаме да им го дадеме на купувачите бидејќи тие тоа го заслужуваат.

Задоволството на нашите клиенти е наша најголема мотивација за да вложиме уште повеќе труд и да бидеме најдобри во нашата работа.

Наши Вредности

EXPRESS монтажа на диоптриски стакла за само 30 минути

Голем избор на диоптриски рамки и очила за сонце од познати брендови

Професионална услуга од нашиот стручен и обучен тим

Сите видови контактни леќи и течности за одржување од реномираните светски производители

Најсовремена технологија за изработка и сервисирање на очила