promo
Gift Voucher Prima

Prima Optics е основана во 1999 година со цел на Скопје да му даде уникатно купувачко искуство. Денеска во Prima Optics опслужуваме илјадници клиенти, за чие задоволство сме бескомпромисно посветени. 

Како дел од Prima Optics е и Prima Optics EXPRESS, позиционирана во ГТЦ и ТЦ. Лептокарија, започнувајќи со работа во октомври 2019 година, почитувајќи ги принципите и мисијата која што Prima Optics успешно ја гради повеќе од 20 години.


Prima Optics EXPRESS е создадена со цел да им овозможи на сите клиенти одличен избор на модели, неоспорлив квалитет на производите и професионална и стручна услуга.

Квалитет по достапна цена, како е брза и стручна услуга се она што сакаме да им го дадеме на купувачите бидејќи тие тоа го заслужуваат.

Задоволството на нашите клиенти е наша најголема мотивација за да вложиме уште повеќе труд и да бидеме најдобри во нашата работа.

ОПТИКА ЗА ЦЕЛ ГРАД! Со PRIMA OPTICS EXPRESS квалитетот е уште подостапен.

Prima Optics EXPRESS на своите клиенти им овозможува:

  • EXPRESS монтажа на диоптриски стакла за само 30 минути   
  •  Професионална услуга од нашиот стручен и обучен тим
  •  Голем избор на диоптриски рамки и очила за сонце од познати брендови
  • Сите видови контактни леќи и течности за одржување од реномираните светски производители
  • Најсовремена технологија за изработка и сервисирање на очила


Брендови


Најнови објави

Изберете ги вистинските очила за сонцe
Изберете ги вистинските очила за сонцe

Очилата за сонце одамна престанаа да бидат „само“ моден додаток и станаа незаобиколен дел од секоја летна комбинација.

Прочитај повеќе
Одберете ги совршените диоптриски очила
Одберете ги совршените диоптриски очила

Доколку Ви се потребни диоптриски очила, денес имате огромен избор на модели во интересни бои и форми. Често се двоумиме при изборот, па затоа тука се нашите совети.

Прочитај повеќе