Victoria Secret


Victoria's Secret, е водечка компанија во светот за производство и продажба на аксесоари и облека за жени.

Првата колекција на очила Victoria's Secret е произведена од страна на Marcolin во 2018 година. Современи и привлечни форми ја карактеризираат колекцијата за очила на Victoria's Secret. Моделите се украсени со елегантни детали, како што се камења, и се карактеризираат со иконски елементи кои се својствени на брендот, вклучувајќи ја и бојата на златото, а сето тоа создава женски, гламурозен и привлечен стил.

Колекцијата очила е наменета за смели девојки кои се подготвени да го покажат својот женствен стил во секое време и да остават впечаток каде и да се појават.