Ralph Lauren


Ralph Lauren направи неизбришлив отпечаток на светот на модата со своите колекции за мажи и жени.

Со елегантна модерност и класични размери, секој пар очила е живописен израз на елегантниот, софистициран стил на дизајнерот.

Свежи и романтични, очилата на Ralph Lauren ги доловува енергичниот дух кој што дизајнерот го има за сите за жени - нудејќи женски, модерни и достапни очила.

Произведени од Luxottica, очилата Ralph Lauren се карактеризираат едноставни, но женствени дизајни и форми кои што се вклопуваат во сечие лице.