Avanglion


Avanglion е трендoвски, моден локален бренд за очила за сонце и модни додатоци.

Avanglion е истакнат производител на очила за сонце, со седиште во Холандија. Компанијата произведува очила повеќе од дваесет години, и успеа да се здобијат со популарност ширум светот, благодарение на прекрасниот квалитет и прифатлива цена.

Колекцијата Avanglion нуди необични, како и ретро алтернативи на модни додатоци за мажи и жени кои што се стремат да постигнат оригиналност и разновидност во својот стил.

Современ дизајн, живописни бои и трендовски облици - ова се одликите што ги карактеризираат сите очила Avanglion.

Издвојте се од толпата со уникатен урбан стил како што го заслужувате.