Vogue


Првата колекција на очила Vogue е претставена во 1973 година по истоимениот популарен моден магазин Vogue.

Произведени од страна на Luxottica, очилата на Vogue се карактеризираат со одлична изработка преку квалитетни материјали, со смели и впечатливи форми. Урбани и тренди, моделите на Vogue се совршен избор за секоја девојка која сака да остави впечаток каде и да се појави. 

Ескплозија од бои, интересни и невообичаени форми кои што ја истакнуваат женственоста, се дел од секоја колекција на очила Vogue. Достапни во различни големини, одберете го Вашиот совршен пар сончеви или диоптриски очила Vogue и бидете секогаш препознатливи и во тренд.