Gant


Gant е оригинален американски бренд за животна средина со европска софистицираност, кој нуди врвна облека, додатоци и мебел за домаќинства за мажи, жени и деца. Вредностите на компанијата се засноваат на нејзиното автентично наследство на американскиот источен брег и датираат од започнувањето на марката во New Haven, Connecticut во 1949 година. Оттогаш, Gant го прошири своето присуство на глобално ниво.

Висококвалитетната изработка на брендот се рефлектира во колекцијата на очила Gant која вклучува диоптриски и сончеви очила. Gant е дел од портфолиото на Marcolin од 2013 година.

Колекцијата за очила Gant нуди ексклузивен избор на современи и модерни стилови измешани со безвременски класици. Одличните форми и богатата боја се комбинираат за да создадат колекција на оптички очила и очила за сонце и за мажи и жени кои се во тренд, без да бидат премногу впечатливи. 

Суптилното брендирање и лого деталите обезбедуваат класичен и ненападен тип на модели кои што се одличен избор за оние кои бараат квалитет пред се.