Плати едно, земи ДВЕ! Подарок од нас


Само во месец октомври, со секои купени диоптриски очила искористи ја фантастичната понуда на диоптриски стакла. Одбери било кои диоптриски стакла од богатата понуда на диоптриски стакла, плати само едно стакла, а второто е подарок од нас. Понудата е валидна до 31.10.2020