Март во ТЦ. Лептокарија


Не 20%, не 30%, не 50%, туку дури НЕВЕРОЈАТНИ -70% попуст на пакет диоптриски очила и италијански антирефлекс стакла.

Фантастичен избор на диоптриски очила и квалитетни стакла, како и комплетно БЕСПЛАТНА проверка на диоптрија, те очекува во Прима Оптика Express во ТЦ. Лептокарија (веднаш до Енрико пицерија, спроти Giovanni caffe)

Закажи го твојот преглед веднаш на 070 233 802, секој ден, од 09 до 20 часот.

Понудата е со важност до 12.03.2022.

ТИ ЗАСЛУЖУВАШ ДОБРИ ОЧИЛА