Arnette


arnete e brend

Arnette е бренд кој е особено популарен кај оние што се во уметничко лизгање, сурфање, сноубординг и велосипедизам и произведува очила за сонце што овозможуваат максимална заштита на очите за широк спектар на спортови и екстремни спортови. Очилата за сонце на Arnette се визуелно привлечни од естетска перспектива и се дизајнирани да бидат удобни - особено кога се носат со долги траење на времето, трајни и секако, многу функционални. 

Секој дизајн се одликува со спортски пресврт, но очилата за сонце на Arnette се исто така одлични за секојдневна употреба и исто така вклучуваат поинтензивен опсег инспириран ако барате пар модерни очила за сонце. Рамките се достапни во голем број на бои и без оглед дали барате нешто повпечатливо или суптилно, сигурно ќе пронајдете пар што одговара во огромната колекција.

 Опсегот е поделен на категории и некои од нив се дефинитивно похрабри од другите што Ви овозможуваат да изразите смел стил со живописни тонови на рамки и да имате футуристички, карактеристичен стил. Помалите рамки се достапни во повеќе неутрални и класични бои и се совршени ако барате пар очила за сонце што се разноврсни и ефективни.