За нас

Како Започнавме?

PRIMA Optics е основана во 1999 година, со амбиција да понуди супериорна услуга, достапност и екслузивитет на брендовите кои ги застапува. 

Асортиманот на Прима Оптика е составен од брендирани диоптриски рамки и очила за сонце од најквалитетните италијански производители Luxottica, Marcolin, Safilo и De Rigo и нивните брендови: Bvlgari, Dolce & Gabbana, Prada, Armani, Versace, Burberry, Prima Optics ви нуди:  

  • Професионална услуга
  • Голем избор на диоптриски рамки и очила за сонце од светски познатите брендови
  • Сите видови на корективни леќи од реномираните светски производители
  • Сите видови на контактни леќи и течности за одржување
  • Најсовремена технологија за изработка и сервисирање на очила

Наши Предности

Prima Optics EXPRESS е создадена со цел да им овозможи на сите клиенти одличен избор на модели, неоспорлив квалитет на производите и професионална и стручна услуга.

Квалитет по достапна цена, како е брза и стручна услуга се она што сакаме да им го дадеме на купувачите бидејќи тие тоа го заслужуваат.

Задоволството на нашите клиенти е наша најголема мотивација за да вложиме уште повеќе труд и да бидеме најдобри во нашата работа.

Наши Вредности

EXPRESS монтажа на диоптриски стакла за само 30 минути

Голем избор на диоптриски рамки и очила за сонце од познати брендови

Професионална услуга од нашиот стручен и обучен тим

Сите видови контактни леќи и течности за одржување од реномираните светски производители

Најсовремена технологија за изработка и сервисирање на очила