Ozzie


Произведени од Einar Group, очилата Ozzie се вистински избор доколку барате квалитет по најдостапна цена.

Einar Group е активна во 25 земји - од Австрија и Швајцарија, во Шпанија, Франција и Велика Британија, a очилата Ozzie се само дел од нејзиното квалитетно портфолио.

Секој пар очила Ozzie е дел од 3 категории на очила: Outdoor, Urban и Social.

Функционални, трајни и стилски, овие очила за сонце се покажаа како одличен избор бидејќи се произведени со квалитет кој трае и по неколку години од користењето на очилата.