Polar Glare


Произведени од Einer Group, компанија која е распространета во 25 земји, очилата Polar Glare се одличен избор за оние кои бараат квалитет по достапна цена.

Разновидна колекција на модели, вклучувајќи женски и машки сончеви очила, во голем број бои и форми. 

Карактеристични и по секогаш популарните огледални (mirror) стакла во различни бои, очилата на Polar Gare ќе Ви озозможат тренди изглед, а истовремено и одлична заштита на Вашите очи.