Police


Изработени во Италија, очилата на Police се долги години популарни помеѓу трендсетерите. Police ги открива класичните стилови со бои, форми и акценти што ги поместуваат границите на модата.

Police очилата за сонце за мажи и жени ја покажуваат посветеноста на брендот за современ дизајн без да го загрозат чувството за оригиналност. 

Мноштво од различни и специфични облици, користејќи различни бои, ги прави очилата на Police совршен избор за секој кој што сака да остави впечаток со својот уникатен стил.

Достапни како сончеви и диоптриски очила, Police се незаменлив избор за моден додаток.