Blog

Одберете ги совршените диоптриски очила според формата на вашето лице

Одберете ги совршените диоптриски очила според формата на вашето лице

Доколку Ви се потребни диоптриски очила, денес имате огромен избор на различни модели во интересни бои и форми. Многу често се двоумиме при изборот, па затоа тука се нашите совети кои ќе Ви помогнат да го одберете идеалниот модел за Вас.

Прочитај повеќе
Изберете ги вистинските очила за сонцe

Изберете ги вистинските очила за сонцe

Очилата за сонце одамна престанаа да бидат „само“ моден додаток и станаа незаобиколен дел од секоја летна комбинација. Информирајте се кои очила се најсоодветни и прочитајте неколку совети за тоа како да ги изберетe идеалните очила за вас.

Прочитај повеќе
Најчести грешки при купување очила за сонце

Најчести грешки при купување очила за сонце

Иако можеби сте купиле очила за сонце уште на почетокот на сончевите денови, односно во пролет или пак на почетокот на летото, сепак идеалното време за нивно купување е токму сега, кога траат намалувањата.

Прочитај повеќе