Плати едно, земи ДВЕ!


Само во месец октомври, со секои купени диоптриски очила искористи ја фантастичната понуда на диоптриски стакла. Одбери било кои диоптриски стакла од богатата понуда на диоптриски стакла, плати само едно стакла, а второто е подарок од нас. Понудата е вачидна до 31.10.2020